Skip to content

Menu

Архивы

  • Апрель 2025
  • Март 2025
  • Февраль 2025
  • Январь 2025
  • Декабрь 2024
  • Ноябрь 2024
  • Май 2024

Calendar

Апрель 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
« Мар    

Рубрики

  • Дім і побут
  • Здоров'я
  • Кулінарні рецепти
  • Мода і стиль
  • Рецепти
  • Різне
  • Харчування

Copyright Київські розваги 2025 | Theme by ThemeinProgress | Proudly powered by WordPress

Київські розваги
Written by admin on 27.02.2025

Пиріг із капустою

Кулінарні рецепти Article

Ну хто ж не любить домашню випічку? Особливо якщо це ситний, ароматний пиріг із капустою. Варіантів його приготування маса. Капустяний пиріг можна спекти на дріжджовому, кефірному або листковому тісті, не менш смачно виходить заливний пиріг. У начинку окрім капусти можна додавати інші продукти, а пекти не тільки в духовці, а й навіть на пательні та в мультиварці. У цій статті зібрані найкращі рецепти приготування капустяного пирога.

Пиріг із капустою в духовці — покроковий фото рецепт

Читать далееЖуравлина в цукровій пудрі приготування в домашніх умовах

Швидкий і нескладний спосіб приготування випічки з тонкого дріжджового тіста. Процес від початку і до подачі на стіл займає дві години, більша частина цього часу йде на вистоювання тіста, тож клопоту небагато. Зате виходить шалено смачно!

Кількість продуктів вказана для приготування двох круглих пирогів по 27-28 см у діаметрі.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне: 550 г
  • Молоко тепле: 350 мл
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Олія рослинна: 50 мл + 40 мл (для смаження)
  • Дріжджі сухі: 7 г
  • Цукор: 1 ч. л.
  • Сіль: 1 ч. л.
  • Капуста білокачанна: 1 кг
  • Морква середня: 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста середня: 2 шт.
  • Перець солодкий невеликий: 1 шт.
  • Соус томатний (або паста): 4-5 ст. л. (2 ст. л.))
  • Лимонний сік: 4 ст. л.
  • Спеції (сіль, перець, цукор): за смаком

Інструкція приготування

  1. Читать далееІндичка з овочами в казані, тушкована із зеленим горошком

    Приготувати пиріг із капустою дуже просто. У глибоку миску просіяти борошно, додати швидкодіючі дріжджі, сіль, цукор, гарненько все перемішати.

    Пиріг із капустою

  2. Читать далееТірамісу в домашніх умовах рецепт із фото

    Зробити по центру лунку, вбити туди яйце і влити поступово молоко, замішуючи тісто. Домісити руками.

    Пиріг із капустою

  3. Читать далееСалат заманіха з помідорів і перцю - зимова закуска зі списку маст-хев

    Наприкінці влити рослинну олію і вимішати тісто середньої консистенції, знадобиться не менше 5 хвилин.

    Пиріг із капустою

  4. Читать далееПиріжки із сайрою та капустою в духовці

    Миску прикрити харчовою плівкою і поставити в тепле місце на розслойку.

    Пиріг із капустою

  5. Читать далееЯк приготувати бефстроганов із яловичини зі сметаною

    Очищену цибулю нарізати кубиками середнього розміру. Сковорідку нагріти, налити на неї трохи пісної олії і викласти цибулю.

    Пиріг із капустою

  6. Читать далееЧим відрізняються кекси, мафіни та капкейки

    Моркву натерти на тертці з великими отворами і викласти на сковороду, коли цибуля трохи обсмажиться.

    Пиріг із капустою

  7. Читать далееЛимонад із медом і лимоном

    Капусту білокачанну дрібно нашаткувати ножем або овочерізкою. До обсмажених овочів додати капусту, посолити і посипати цукром.

    Пиріг із капустою

  8. Читать далееСкільки соку можна вичавити з 1 кг яблук

    Нарізати соломкою болгарський перець, також викласти на сковороду.

    Пиріг із капустою

  9. Читать далееРожевий лимонад із каркаде

    Тушкувати овочі під кришкою до напівготовності на тихому або середньому вогні. Наприкінці додати лимонний сік, томатний соус, протушкувати ще кілька хвилин.

    Пиріг із капустою

  10. Читать далееЧи можна заморожувати макарони

    Готову начинку з капусти перекласти на тарілку, для швидкого охолодження кілька разів перемішати.

    Пиріг із капустою

  11. Читать далееКурка з макаронами та сиром у духовці

    За цей час тісто вже добре піднялося, його потрібно обім’яти, розділити на дві частини (для двох пирогів).

    Пиріг із капустою

  12. Читать далееЯк варити сардельки в мультиварці

    Взяти одну половину і розділити знову, тепер на дві нерівні частини. Більшу частину розкачати в тонкий пласт за формою дека (якщо круглий — то розкачувати потрібно відповідно в коло).

    Пиріг із капустою

  13. Читать далееЯк приготувати свинину в мультиварці у фользі

    Перекласти у форму і з країв сформувати невеликі бортик.

    Пиріг із капустою

  14. Читать далееБананова шарлотка в мультиварці

    Викласти начинку, якщо вона занадто волога — зайву рідину зцідити. Поставити грітися духовку на 180 градусів.

    Пиріг із капустою

  15. Читать далееТушкована картопля з м'ясом у мультиварці

    Другий менший шматочок теж розкачати, перенести за допомогою качалки у форму.

    Пиріг із капустою

  16. Читать далееРисова каша

    Краї защипати виделкою, гарненько продавлюючи, щоб верхній і нижній шари ретельно склеїлися.

    Пиріг із капустою

  17. Читать далееКомпот із вишні та яблук на зиму

    Зверху зробити невеликі надрізи, щоб під час випічки виходила пара. Верх промазати злегка збитим яйцем.

    Пиріг із капустою

  18. Читать далееМлинці фаршировані сиром

    Випікати 45 хвилин, вийняти з духовки і змастити шматочком вершкового масла для формування м’якої ароматної скоринки.

    Пиріг із капустою

  19. Читать далееКуряча печінка з гречкою в мультиварці

    Накрити тканинним рушником і дати пирогу з капустою відпочити. Потім вийняти з форми. За таким самим принципом спекти і другий пиріг. Ось так нескладно готується ситна випічка з капустою. Її можна подавати до чаю, використовувати для перекусу або навіть повноцінної вечері. Приємного апетиту!

    Пиріг із капустою

Найпростіший пиріг із капустою на кефірі

Читать далееКурячі гомілки в томатному соусі

Найвдаліший рецепт без заморочок. Тісто готується всього п’ять хвилин, достатньо змішати всі продукти. Мінімум борошна дозволяє вживати таку випічку навіть особам, які рахують кожну калорію. Обов’язково спробуйте!

Пиріг можна урізноманітнити, додавши цікаві спеції та інші продукти в начинку, наприклад, ковбасу, курку, яйця, сир.

Читать далееКекс із вишнею в мультиварці

Для тіста:

  • Кефір/кисле молоко — 300 г;
  • Борошно пшеничне — 90 г;
  • Яйце куряче — 2 шт.;
  • Розпушувач — 1 ч. л. л.;
  • Сіль за смаком.

Для начинки:

  • Капуста — 450-500 г;
  • Цибуля велика — 1 шт.;
  • Моркву за бажанням;
  • Сіль і спеції за смаком.
Читать далееЗаморожені овочі з фаршем у мультиварці

Приготування:

  1. Капусту тонко нашаткувати за допомогою ножа. Очищену цибулю нарізати чверть кільцями й обсмажити на сковороді з малою кількістю рослинної олії.Пиріг із капустою
  2. Додати капусту, протушкувати, періодично помішуючи, до напівготовності — вона має трохи похрускувати. За необхідності можна влити води (якщо підгорає, але ще сира). Наприкінці додати сіль, спеції, перемішати.Пиріг із капустою
  3. У глибокій мисці з’єднати яйця і сіль, злегка збити вінчиком до отримання однорідної емульсії.Пиріг із капустою
  4. Додати решту продуктів для тіста, вимішати до однорідності. Половину вилити в змащену соняшниковою олією нероз’ємну форму.Пиріг із капустою
  5. Зверху обережно викласти начинку, рівномірно розподілити її по поверхні. Залити залишком тіста і теж розрівняти верх.Пиріг із капустою
  6. За бажанням присипати майбутній пиріг кунжутним насінням. Випікати 40-45 хвилин при 180-190 градусах. Готовий пиріг остудити, вийняти з форми і нарізати на порційні шматки. Можна куштувати!Пиріг із капустою

Надзвичайно смачний заливний пиріг із капустою

Ще один легкий у приготуванні заливний пиріг, готується просто і швидко, з’їдається ж ще швидше! Такий пиріг можна подати замість хліба до першої страви. Буде дуже смачно.

Читать далееСуп із яловичиною та гречкою в мультиварці

Для тіста:

  • Кефір — 400 г;
  • Борошно — 250 г;
  • Яйце — 2 шт.;
  • Масло вершкове — 50 г;
  • Сіль — 1 ч. л.;
  • Розпушувач — 0,5 ч. л.;
  • Сода — 0,5 ч. л.

Для начинки:

  • Капуста — 300 г;
  • Морква — 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • Сіль — 1 ч. л.;
  • Перець чорний за смаком;
  • Олія рослинна для смаження — 50 мл.
Читать далееЯк приготувати перці в мультиварці

Приготування:

  1. Дрібно нарубати капусту, цибулину нарізати кубиком або чверть кільцями, морквину соломкою або натерти на крупній тертці.Пиріг із капустою
  2. Обсмажити на рослинній олії спочатку цибулю з морквою, а потім додати капусту, тушкувати на середньому вогні, періодично помішуючи.Пиріг із капустою
  3. Через пару хвилин додати сіль і спеції, перемішати і томити під кришкою на тихому вогні ще хвилин 15-20. Начинці дати повністю охолонути.Пиріг із капустою
  4. Яйця з’єднати з сіллю і розтопленим вершковим маслом, потім додати інші інгредієнти для тіста і вимішати рідку однорідну масу.Пиріг із капустою
  5. Половину тіста вилити в змащену жиром (рослинним або тваринним) форму, зверху рівномірно викласти начинку, а потім — вилити тісто, що залишилося.Пиріг із капустою
  6. Присипати для краси кунжутом, випікати в духовці, заздалегідь розігрітій до 180 градусів, приблизно 40 хвилин, перевірити готовність дерев’яною шпажкою. Злегка остудити, нарізати шматочками і подавати до столу.Пиріг із капустою

Як приготувати пиріг із капустою з дріжджового тіста

Ніжне повітряне дріжджове тісто в поєднанні з соковитою капустяною начинкою — класичний варіант домашньої випічки. Пироги з капустою цінувалися завжди, адже це просто, економно, ситно і шалено смачно!

Читать далееПиріг із виноградом у мультиварці

Інгредієнти:

  • Молоко — 110 г;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Вода фільтрована — 110 г;
  • Маргарин вершковий — 100 г;
  • Сіль — 1 ч. л. л.;
  • Цукор — 2 ч. л.;
  • Дріжджі сухі — 1 ч. л.;
  • Борошно вищого ґатунку — 1 кг.

Для начинки:

  • Свіжа білокачанна капуста — 500-600 г;
  • Морква — 150 г;
  • Цибуля ріпка — 50 г;
  • Паста томатна — 50 г;
  • Сіль — 2 ч. л.;
  • Перець чорний мелений — дрібка;
  • Лист лавровий — 2-3 шт.;
  • Олія рослинна — 20 г;
  • Вода — 200 г.
Читать далееПечемо картопляний хліб у мультиварці

Приготування:

  1. Очищену від лушпиння цибулю вимити і дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору на сковороді з невеликою кількістю пісної олії.Пиріг із капустою
  2. Очищену моркву теж подрібнити, краще використовувати звичайну тертку. Додати до цибулі та протушкувати.Пиріг із капустою
  3. Капусту нашаткувати соломкою, залити холодною водою в каструлі і поставити на середній вогонь. Коли капуста трохи покипить і стане м’якою, додати зажкарку.Пиріг із капустою
  4. Додати сіль, томатну пасту, спеції, тушкувати ще 5-7 хвилин, зрідка помішуючи. Потім вимкнути нагрів плити і дати начинці охолонути.Пиріг із капустою
  5. У глибокій мисці змішати теплі молоко і воду, розбити яйця, покласти дріжджі та спеції, збити вінчиком до однорідності.Пиріг із капустою
  6. Натерти сюди ж підморожений маргарин. Потім всипати борошно, замісити тісто, накрити його рушником або харчовою плівкою і залишити в теплому місці для вистоювання.Пиріг із капустою
  7. Коли тісто збільшиться в розмірі раза вдвічі, обім’яти руками, розділити на дві частини та кожну розкачати на припорошеній борошном дошці в тонкий пласт за формою і розміром дека. Саму форму змастити олією, викласти в неї один пласт тіста, на нього рівним шаром начинку.Пиріг із капустою
  8. Накрити другим листом, краї ретельно защипати. На поверхні ножем обережно прорізати отвори, змастити злегка збитим за допомогою звичайної виделки яйцем.Пиріг із капустою
  9. Випікати до готовності та рум’яної скоринки в духовці за 180-185 градусів, для цього знадобиться приблизно півгодини. Пиріг подавати до столу ще гарячим, хоча і в охолодженому вигляді він неймовірно смачний!Пиріг із капустою

Якщо ви любите експериментувати на кухні, обов’язково спробуйте рецепт з https://yakyaroblu.online/sup-pjure-z-garbuza.html. Суп-пюре з гарбуза — це не просто страва, а справжній осінній ритуал. Його можна доповнити грінками, насінням гарбуза або навіть трохи сиру з плеснявою кіркою для більш вишуканого смаку. Така страва стане чудовим доповненням до будь-якого меню.

Рецепт пирога з капустою на сметані

Читать далееПерсики в сиропі на зиму

Дуже смачний пиріг із красивим зрізом — справжня насолода для гурмана. До речі, зелень у цьому рецепті обов’язковий компонент, який забезпечує цікавий зовнішній вигляд і особливий аромат.

Використовувати можна абсолютно різну зелень, підійдуть не тільки пряні трави на кшталт петрушки, кінзи та кропу, а й будь-які салати, бадилля від буряка, моркви, шпинат, кропива та інше…

Читать далееЯк зробити майонез

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне — 1,5 ст.;
  • Сметана 20-30% жирності — 400 г;
  • Яйця курячі — 2 шт.+2 жовтки;
  • Масло вершкове — 4 ст. л.;
  • Сіль за смаком;
  • Сода — 1/3 ч. л.

Для начинки:

  • Капуста — 400 г;
  • Вершки 20% — 250-300 мл;
  • Бадилля моркви, буряка, шпинат, яглиця і кропива — 200 г;
  • Зелень пряна (часник, тархун, петрушка, кріп, черемша, зелена цибуля) — 100-150 г;
  • Олія рослинна — 4 ст. л.
Читать далееЯк приготувати кролика

Приготування:

  1. Капустяний качан нашаткувати короткою і тонкою соломкою, прибравши качан. Скласти в сотейник, посолити, залити вершками і тушкувати на тихому вогні після закипання хвилин 5, помішуючи.Пиріг із капустою
  2. Зелень вимити, дрібно нарубати, додати до капусти і тушкувати ще 5-10 хвилин до випаровування всієї рідини. У миску відправити борошно, сіль і соду, сметану, яйця. Перемішати, влити розтоплений маргарин.Пиріг із капустою
  3. Половину тіста залити у форму (якщо вона не силіконова, то необхідно попередньо змастити дно і стінки олією), рівномірно викласти начинку, залити залишками тіста. Запікати при 180-190 градусах близько 1 години. Подавати до столу в охолодженому або злегка теплому вигляді.Пиріг із капустою

Листковий капустяний пиріг

Ідеальний рецепт для зайнятих господинь або господинь, які цінують свій час! Його безсумнівним плюсом можна назвати швидкість приготування, адже якщо використовувати готове тісто, то перед випічкою залишиться тільки зробити начинку.

Читать далееТісто на молоці для пиріжків

Інгредієнти:

  • Тісто листкове готове — 500 г;
  • Капуста білокачанна — 600 г;
  • Яйце — 4 шт. + 1 жовток;
  • Масло вершкове — 70 г;
  • Зелень — 20 г;
  • Цукор — 1 ч. л.;
  • Сіль і свіжомелений перець за смаком.

Приготування:

  1. Дрібно нашаткувати капусту, на розігріту сковороду викласти вершкове масло і смажити на ньому капусту під закритою кришкою 15-20 хвилин на тихому вогні, періодично помішуючи. Вона має стати м’якою і зменшитися в розмірі приблизно вдвічі. Потім остудити. Яйця відварити круто, очистити і накришити кубиком.Пиріг із капустою
  2. Зелень вимити, просушити і дрібно нарізати. У великій мисці з’єднати капусту, яйця, зелень, присолити і поперчити до бажаного смаку, ретельно вимішати.Пиріг із капустою
  3. Лист листкового тіста розкачати на припорошеному борошном столі в прямокутник приблизно 60 на 40 сантиметрів і завтовшки не більше 5 мм. По його центру викласти начинку, залишаючи краї вільними на 10 см. Загнути верхній і нижній край до центру, ретельно защипати шов, потім підігнути тісто з протилежних країв. Викласти заготовку на застелене пергаментом деко швом донизу, зробити ножем отвори для виходу пари.Пиріг із капустою
  4. Жовток злегка збити виделкою, змастити верх майбутнього пирога, за бажанням можна присипати кунжутним насінням. Запікати 30-35 хвилин при 180-190 градусах до красивої скоринки. Трохи остудити, нарізати і подавати до столу.Пиріг із капустою

Як зробити пиріг із капустою на сковороді

Читать далееТісто на молоці для пиріжків

Напрочуд легкий у приготуванні пиріг. Готувати навіть простіше, ніж оладки з капусти, хоча смак дуже схожий. Потрібно всього лише з’єднати всі продукти і вилити їх на сковороду — просто, неймовірно швидко, а результат потішить хрусткою скоринкою і соковитою начинкою.

Інгредієнти:

  • Капуста — 350-400 г;
  • Яйце куряче — 3 шт.;
  • Борошно пшеничне — 4-5 ст. л.;
  • Сметана середньої жирності — 2 ст. л.;
  • Цибуля зелена — 0,5 пучка;
  • Кріп або петрушка — 0,5 пучка;
  • Гострий перець свіжий — 1 стручок;
  • Часник сушений — 0,5 ч. л. л.;
  • Сіль за смаком;
  • Будь-яка пісна олія для обсмажування.
Читать далееЯке тісто для вареників обирати

Приготування:

  1. Дрібно нашаткувати капусту. Подрібнити промиті та підсушені цибулю і зелень, за бажанням нарізати гострий перець, він додасть страві пікантності.Пиріг із капустою
  2. У капусту покласти яйця, сметану, борошно. Вимішати до однорідності, присолити і приправити за смаком. Викласти на розігріту сковороду, змащену олією.Пиріг із капустою
  3. Смажити під закритою кришкою на тихому вогні 5-6 хвилин. Коли низ добре зарум’яниться, перевернути за допомогою плоскої тарілки на інший бік.Пиріг із капустою
  4. Запікати з іншого боку ще 7-10 хвилин теж під кришкою. Викласти на блюдо, нарізати та куштувати гарячим — це справді дуже смачно!Пиріг із капустою

Смачний і ситний пиріг із капустою та фаршем

Простий у приготуванні неймовірно смачний пиріг можна приготувати, якщо є лаваш, фарш і капуста. Готується в рази швидше, ніж будь-який інший, тож можна вже сьогодні здивувати близьких домашньою випічкою.

Читать далееКласичне харчо зі свинини

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий — 150 г;
  • Фарш м’ясний — 300 г;
  • Капуста — 250-300 г
  • Цибуля велика — 1 шт.;
  • Морква — 1 шт.;
  • Сіль і спеції за смаком;
  • Сметана — 2 ст. л.;
  • Молоко — 2 ст. л.;
  • Яйця курячі — 3 шт.;
  • Твердий сир за смаком.

Приготування:

  1. Для початку очистити моркву і цибулю, обсмажити їх на соняшниковій олії. Додати дрібно накришену капусту, тушкувати 3-5 хвилин.Пиріг із капустою
  2. До овочів викласти фарш, посолити і поперчити все, перемішати і тушкувати до напівготовності, періодично помішуючи.Пиріг із капустою
  3. У глибокій мисці з’єднати яйця, сметану, молоко, посолити і приперчити, збити вінчиком в однорідну суміш.Пиріг із капустою
  4. Лаваш вирізати за розміром форми для запікання, один лист укласти на дно, змастити його частиною яєчної маси.Пиріг із капустою
  5. Зверху викласти частину начинки, присипати тертим сиром (його можна і не використовувати, але під час розплавлення він добре склеїть шари, та й додати пікантності смаку).Пиріг із капустою
  6. Викласти інші шари лаваша і начинки, верхній лаваш нарізати прямокутниками, так готовий пиріг буде легше нарізати. Змастити яйцем і присипати сиром. Запікати при 200 градусах хвилин 20. Пиріг виходить дуже соковитим, ніжним, з хрусткою скоринкою й апетитною шаруватою текстурою.Пиріг із капустою

Як приготувати пиріг із капустою та яйцем

Читать далееСалат із пекінської капусти приготування

Один з найбільш вдалих варіантів поєднання яйця і капусти, завдяки додаванню вершкового масла і молока начинка набуває ніжного вершкового присмаку, а гідну оправу забезпечить пухнасте дріжджове тісто. Ідеально!

Інгредієнти:

  • Борошно — 300-310 г;
  • Молоко (суміш молока з водою) — 150 мл;
  • Дріжджі пресовані — 10 г;
  • Цукор — 20 г;
  • Сіль — 4 г;
  • Яйце — 1 шт. + жовток;
  • Масло вершкове — 35 г.
Читать далееШашлик із яловичини покроковий фото рецепт

Начинка:

  • Капуста — 500 г;
  • Молоко — 60 мл;
  • Масло вершкове — 70 г;
  • Яйця відварені — 2 шт.;
  • Сіль — ½ ч. л.;
  • Цукор — 1 ч. л.;
  • Кріп — за бажанням;
  • Перець — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Дріжджі розкришити руками і всипати в тепле молоко, перемішати, дати постояти 8-10 хвилин для активізації. Потім суміш вилити в глибоку миску, додати яйця, розтоплене масло, сіль і цукор, перемішати.Пиріг із капустою
  2. Поступово додати борошно, замішуючи помірно густе тісто, прикрити харчовою плівкою і відправити в тепле місце. Тим часом накришити капусту і гарненько пом’яти її руками.Пиріг із капустою
  3. Викласти капусту на сковорідку, влити туди ж молоко і додати масло, тушкувати на середньому вогні до готовності.Пиріг із капустою
  4. Додати відварені, охолоджені та дрібно нарізані яйця. Готове тісто обім’яти і розрізати на дві нерівні частини, меншу поки що відкласти.Пиріг із капустою
  5. Більшу частину розкачати в пласт завтовшки близько 5 мм, перекласти у форму для запікання, сформувавши бортики. Викласти начинку і рівномірно її розподілити.Пиріг із капустою
  6. Другу (меншу) частину теж розкачати і укласти поверх, ретельно защипати краї і зробити ножем отвори для виходу пари. Викласти за бажанням декор.Пиріг із капустою
  7. Запікати при 190 градусах 30-40 хвилин, час залежить від духовки. Подавати пиріг потрібно злегка остиглим до чаю або інших напоїв.Пиріг із капустою

Пиріг із квашеною капустою

Читать далееГрибний жульєн приготування

Пікантна начинка з квашеної капусти з дієтичним м’ясом індички та м’яке тісто нікого не залишать байдужим. Це ідеальний варіант для ситної вечері або перекусу в школу, на роботу.

Якщо ж немає індички — можна використати інше м’ясо, копченості та навіть ковбасу чи сосиски, що є в холодильнику.

Читать далееГрінки з яйцями покроковий фото рецепт

Інгредієнти:

  • Кефір — 500 мл;
  • Яйце — 2 шт.;
  • Сіль — 1 ч. л.;
  • Цукор — 1 ч. л. л.;
  • Олія соняшникова — 2 ст. л.;
  • Оцет — 1 ст. л.;
  • Сода — 0,5 ч. л.;
  • Борошно — приблизно 280 г.

Для начинки:

  • Квашена капуста — 500 г;
  • Філе індички — 200 г;
  • Цибуля велика — 1 шт.;
  • Перець чорний, карі, сушений часник, сіль, цукор — за смаком;
  • Олія соняшникова — для смаження.
Читать далееГливи солоні покроковий фото рецепт

Приготування:

  1. Філе індички дрібно нарізати, обваляти в каррі та часниковому порошку, залишити на 20 хвилин маринуватися. Потім посолити й обсмажити на олії до рум’яної скоринки.Пиріг із капустою
  2. Прибрати м’ясо зі сковороди, а замість нього викласти нарізану цибулю. Коли підсмажиться — додати капусту і тушкувати до випаровування рідини. Наприкінці присолити, приперчити за смаком. Залишити остигати.Пиріг із капустою
  3. Увімкнути духовку на 180 градусів, нехай гріється. Тим часом з’єднати всі продукти для тіста і збити вінчиком в однорідну суміш, борошно підсипати до густоти, як на оладки. Наприкінці додати гашену оцтом соду. Половину тіста вилити в змащену жиром форму.Пиріг із капустою
  4. Викласти зверху начинку, залити другою частиною тіста і поставити випікатися в духовку до готовності. У середньому для приготування пирога потрібно 45-55 хвилин, але час може варіювати залежно від особливостей духовки.Пиріг із капустою
  5. Вийняти готову випічку, дати злегка охолонути, нарізати порційними шматочками і дегустувати із задоволенням.Пиріг із капустою

Покроковий фото-рецепт дріжджового пирога з капустою

Нижче описаний рецепт пирога з капустою сподобається всім, без сумніву! Адже тісто у випічки буде повітряним, легким, а начинка соковитою і ніжною! Ну як тут встояти?!

Читать далееЧирки тушковані зі сливами у вині покроковий фото рецепт

Перелік компонентів для дріжджового тіста:

  • Яйця курки — 2 шт.
  • Молоко — 110 г.
  • Вода — 110 г.
  • Вершковий маргарин — 100 г.
  • Сіль — чайна ложка.
  • Буряковий цукровий пісок — 2 ч. л. л.
  • Швидкодіючі дріжджі — чайна ложка.
  • Хлібопекарське борошно вищого ґатунку — 1 кг.

Перелік компонентів для капустяної начинки:

  • Капуста свіжа — 500-600 г.
  • Морква — 150 г.
  • Ріпчасту цибулю — 50 г.
  • Томатна паста — 50 г.
  • Харчова сіль — 2 чайні ложки.
  • Чорний перець (свіжо-мелений)- щіпка.
  • Лаврове листя — 2-3 шт.
  • Олія соняшникова — 20 г.
  • Вода питна — 200 г.
Читать далееСлойки з яйцем і цибулею покроковий фото рецепт

Пиріг із капустою

Послідовність приготування:

Читать далееМ'ясо бобра тушковане в сметані покроковий фото рецепт

1. Ріпчасту цибулю необхідно порізати дрібно. Підрум’янити на рослинній олії.

Пиріг із капустою

Читать далееКурка з баклажанами в духовці фото рецепт

2. Моркву крупно натерти. Цей продукт відправити в сковороду до цибулі. Готувати все разом до золотистого відтінку.

Пиріг із капустою

Читать далееКурячі грудки запечені покроковий фото рецепт

3. Гострим ножем нашаткувати соломкою капусту. У каструлю влити воду. Увімкнути повільний вогонь, поставити ємність із капустою на плиту. Коли вода закипить, капуста почне осідати і стане м’якою.

Пиріг із капустою

Читать далееМанти з телятини та свинини покроковий фото рецепт

4. У каструлю з м’якою капустою викласти обсмажені овочі — моркву та цибулю. Добре все перемішати.

Пиріг із капустою

Читать далееОсетинський пиріг із сиром і зеленню

5. Відправити в каструлю томатну пасту, сіль, перець, лаврове листя. Знову все перемішати, тушкувати 5-7 хвилин. Періодично помішувати капустяну масу, щоб дно не підгоріло. Потім вогонь вимкнути, залишити начинку остигати.

Пиріг із капустою

Читать далееХашлама з яловичини з картоплею рецепт з фото

Пиріг із капустою

6. Для тіста в порожню миску розбити яйця. Влити туди ж молоко і воду. Розмішати всі ці продукти вінчиком.

Читать далееФорель у духовці в фользі з овочами

Пиріг із капустою

Пиріг із капустою

Читать далееГарбуз запечений у духовці шматочками з цукром

7 Підморозити трохи маргарин. Потім, натерти крупно і викласти в рідку суміш. Трохи перемішати все.

Пиріг із капустою

Читать далееЧебуреки рецепт із фото покроковий хрусткі

8. Всипати в миску сіль, цукор і дріжджі.

Пиріг із капустою

Читать далееШакшука - яєчня з помідорами

9. Поступово просіяти борошно. Замісити щільне тісто. Дати йому постояти годину в теплі.

Пиріг із капустою

Читать далееЩи добові з квашеної капусти старовинний рецепт

10. Тісто розділити на два шматки. Обидві частини розкачати качалкою за формою дека. На застелене пергаментом або фольгою деко покласти один лист тіста.

Пиріг із капустою

Читать далееСуп фо бо рецепт у домашніх умовах

11. Рівним шаром викласти капустяну начинку на тісто.

Пиріг із капустою

Читать далееТорт графські руїни класичний рецепт із фото покроково

12. Другим листом тіста прикрити начинку. Краї двох аркушів тіста защепити руками. Зверху зробити кілька надрізів ножем, щоб під час випікання виходило повітря з пирога.

Пиріг із капустою

Читать далееТорт кучерявий хлопець рецепт із фото

13. Змастити виріб збитим яйцем. Випікати капустяний пиріг при 180 градусах 30 хвилин.

Пиріг із капустою

Читать далееСоус до м'яса в домашніх умовах

14. Рум’яний пиріг з капустою можна їсти.

Пиріг із капустою

Читать далееСуп із яєчною локшиною та куркою

Пиріг із капустою

Дуже смачний пиріг із капустою — відео рецепт

Капуста — доступний, недорогий продукт, який добре поєднується майже з усіма видами тіста. Спробуйте приготувати капустяний пиріг, це досить просто, а виходить завжди дуже смачно. Такий пиріг підійде для сніданку, обіду та вечері, швидкого перекусу, як закуска або десерт до чаю. Приємного апетиту!

Related Posts:

  • Торт медовий рецепт у домашніх умовах
  • Тісто на молоці для пиріжків
  • Тісто на молоці для пиріжків
  • Як приготувати кролика
  • Класичне харчо зі свинини
  • Пироги з капустою з дріжджового тіста в духовці

Архивы

  • Апрель 2025
  • Март 2025
  • Февраль 2025
  • Январь 2025
  • Декабрь 2024
  • Ноябрь 2024
  • Май 2024

Calendar

Апрель 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
« Мар    

Рубрики

  • Дім і побут
  • Здоров'я
  • Кулінарні рецепти
  • Мода і стиль
  • Рецепти
  • Різне
  • Харчування

Copyright Київські розваги 2025