Written by admin on 04.11.2024
Індичка з овочами в казані, тушкована із зеленим горошком
Кулінарні рецепти Article
Печеня з індички із зеленим горошком — приголомшливо смачна і незвичайна страва, вона прекрасно підійде на обід або вечерю для всієї родини.
Інгредієнти
Нам знадобиться:
- М'ясо індички будь-яка частина-600гр
- Картопля-6-7шт
- Цибуля-1шт
- Морква-1шт
- Часник-2 зубчики
- Помідори-2-5шт (від розміру)
- Зелений горошок консервований-0,5 банки
- Петрушка-0,5 пучка
- Спеції за смаком (у мене хмелі-сунелі та універсальна)
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець за смаком
- Рослинна олія-3ст.л.
Як приготувати індичку, тушковану з овочами
- М'ясо обробляємо на порційні шматочки та обсмажуємо на рослинній олії.
- Подрібнюємо цибулю, моркву, помідори та часник.
- Чистимо та нарізаємо картоплю на чотири частини.
- Коли з м'яса почне википати рідина, викладаємо до нього нарізані овочі, все окрім картоплі, і тушкуємо на невеликому вогні 15 хвилин.
- Далі додаємо в казан спеції.
- Гріємо чайник нам знадобиться окріп.
- Наступним кроком викладаємо картоплю і заливаємо печеню окропом настільки, щоб покрити поверхню картоплі наполовину і додаємо сіль.
- Тушкуємо ще 15 хвилин, потім додаємо дрібно нарізану зелень і зелений горошок.
- Даємо 10 хвилин потомитися і вимикаємо плиту.
Смачна, ніжна з приємним післясмаком печеня з індички із зеленим горошком готова.
Смачного вам і вашим домочадцям!