Заморожені овочі з фаршем у мультиварці
Узимку та ранньою весною, коли свіжі овочі в магазинах можна знайти хіба що за космічними цінами, дуже зручно та вигідно готувати з продуктів глибокого заморожування, які й узимку, й улітку коштують не надто дорого… Один із таких рецептів, заморожені овочі з фаршем у мультиварці, я і пропоную вашій увазі.
Овочі для цієї страви підійдуть практично будь-які. Вибирайте на свій смак. Я взяла суміш, у якій були присутні квасоля, морква, броколі, цвітна капуста і, здається, щось ще. Ви ж можете вибрати будь-яку, на свій смак.
Під час приготування можна додати спеції на свій смак, я ж сьогодні обійшлася взагалі без них. Подаючи на стіл, варто посипати страву свіжою зеленню, додати як підгарніровку свіжі або консервовані овочі: солоний огірочок, помідори у власному соку, зелений горошок… Смакота!
Для приготування страви нам знадобиться
- Заморожені овочі — 1 упаковка 400 гр.
- М’ясний фарш — 500 грамів
- Одна цибулина
- Одна морквина
- Картопля — 7-8 середніх бульб
- 2-3 столові ложки соняшникової олії
- Сіль — одна десертна ложка
- Вода — 1 склянка
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню, спробуйте приготувати курячі гомілки з картоплею в мультиварці https://mamalena-ua.top/kurjachi-gomilki-z-kartopleju-v-multivarci.html. Цей рецепт відмінно підходить для сімейної вечері, адже він не вимагає багато часу і зусиль. Головне — правильно вибрати режим приготування, щоб м’ясо залишалося соковитим, а картопля не перетворилася на кашу. Подавайте з легким салатом зі свіжих овочів.
Як приготувати фарш з овочами в мультиварці
Очищаємо цибулю з морквою і ріжемо їх кубиками.
У мультиварочну чашу наливаємо олію, обсмажуємо овочі протягом 10 хвилин у режимі випічка. Можна замінити режимом смаження.
Беремо будь-який фарш, я взяла яловичий. Додаємо фарш до цибулі та моркви і обсмажуємо ще 15 хвилин у тому ж режимі, розбиваючи фарш лопаткою на більш дрібні грудочки.
Потім очищаємо картоплю і ріжемо її кубиками. Складаємо картоплю із замороженими овочами в каструльку. Овочі розморожувати не потрібно.
Додаємо сіль і наливаємо склянку гарячої води. Вмикаємо режим випічка ще на 40 хвилин.
По закінченню часу прозвучить сигнал, м’ясний фарш з овочами готовий.
Овочі з фаршем можна накладати і подавати на обід або вечерю. Смачного!
[title]Як приготувати фарш з овочами в мультиварці[/title]