Як приготувати свинину в мультиварці у фользі
Приготуємо свинину шматком у мультиварці, у фользі.
Якщо у вас вдома є мультиварка або пароварка, тоді можна з легкістю приготувати дуже смачну свинину цілим шматком. А готувати ми її будемо у фользі, тоді свинина виходить не тільки смачною, а й дуже ніжною, соковитою і низькокалорійною. Адже вона готується без жодної олії.
Деякі люди вважають, що страви, приготовані на парі, прісні й несмачні. А ось і даремно! М'ясо можна заздалегідь замаринувати й натерти різними приправами та спеціями, тоді вони виходять анітрохи не гіршими, ніж смажені на сковороді. А може навіть і краще. Ну, досить базікати. Спробуйте приготувати таку свинину в мультиварці у фользі і самі в цьому переконаєтеся!
Для приготування свинини у фользі нам знадобиться:
- шматок свинини
- 4-5 часточок часнику
- сіль
- різні спеції: чорний перець, куркума тощо.
Як приготувати свинину шматком у мультиварці у фользі:
Можна приготувати свинину в мультиварці цілим шматком або порізати на порційні шматочки. М'ясо миємо і робимо надрізи ножем.
М'ясо можна замаринувати на годину-півтори або натерти спеціями.
Поріжемо часник пластинками.
Нашпигуємо свинину часником.
У мультиварку наливаємо води до нижньої позначки і встановлюємо зверху чашу-пароварку. Загортаємо свинину у фольгу і кладемо її в чашу. Готуємо 50 хвилин у режимі «варіння на пару».
Після сигналу відкриваємо мультиварку, свинина у фользі готова! Викладаємо на тарілку і прикрашаємо свіжими овочами.
М'яско в мультиварці вийшло дуже смачне і соковите, майже як шашлик, завдяки спеціям. Смачного!