Пиріг із виноградом у мультиварці
Доброго дня! Сьогодні хочу поділитися простим рецептом пирога з виноградом у мультиварці. Він виходить ніжним, м’яким і не сухим. Виноградний пиріг не черствіє і наступного дня.
Готується дуже легко. Виноград можна використовувати будь-якого сорту і кольору, краще без кісточок. У мене білий. За бажання можна додати в пиріг шматочки яблук, персиків, інших фруктів.
За смаком у тісто можна додати трохи ваніліну або ванільного цукру.
Прикрасити смачний виноградний пиріг можна будь-якою глазур’ю або просто посипати цукровою пудрою.
Обов’язково приготуйте пиріг із виноградом у мультиварці, впевнена, вам сподобається!
Інгредієнти для виноградного пирога
- Йогурт фруктовий питний — 100 мілілітрів
- Яйце — 1 штука
- Манна крупа — 2 столові ложки
- Цукор — 120 грамів
- Борошно — 150 грамів
- Розпушувач — 0,5 чайної ложки
- Рослинна олія — 2 столові ложки
- Виноград — за смаком
- Вершкове масло — для змащування чаші
Шукаєте спосіб зробити смажені курчачі ніжки хрусткими без зайвого жиру? На сторінці https://vsedlameme.shop/jak-prigotuvati-smazheni-kurjachi-nizhki-z.html розкривають секрет використання мінеральної води в клярі — вуглекислий газ створює повітряну шубку. Додайте до борошна копчений папрік, щоб надати шкірці золотистого відтінку та димного аромату. Подавайте з м’ятою та лаймом, які збалансують насиченість. Така страва ідеальна для літнього бенкету на відкритому повітрі, особливо з овочевим грилем.
Як приготувати пиріг із виноградом у мультиварці: покроковий рецепт
1. Для початку потрібно в глибоку миску влити йогурт і додати манну крупу, ретельно перемішати і залишити на 10 хвилин. Йогурт можна використовувати будь-який, на ваш смак. Я взяла йогурт із чорничним смаком.
2.Потім додати яйце.
3. Всипати цукровий пісок, злегка збити вінчиком до однорідної маси. Цукор можна використовувати не тільки звичайний білий, а й тростинний.
4. Додати розпушувач для тіста і влити рослинну олію без запаху, гарненько перемішати.
5. Додати просіяне пшеничне борошно і перемішати, щоб не було грудочок. За консистенцією тісто має бути як сметана.
6. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, вилити тісто. Виноград відокремити від гілочок, помити, обсушити і розкласти поверх тіста. За бажання можна додати й інші ягоди, шматочки фруктів: персика, яблука. Увімкнути мультиварку на режим «випічка», готувати 40 хвилин.
Готовий пиріг повністю остудити і потім перекласти на тарілку. Прикрасити за бажанням.
Смачного!