Суп із яловичиною та гречкою в мультиварці
Зваримо на перше м’ясний суп із гречкою в мультиварці.
Супи в мультиварці особливо смачні та корисні, та й готувати значно легше, ніж на плиті. Все вариться в одній каструльці і не треба використовувати додатковий посуд. Після закладання основних інгредієнтів потрібно вибрати тільки програму приготування і не потрібно переживати про те, що щось википить або пригорить, або що взагалі забудеш про супчик, що вариться.
Гречка з яловичиною відмінно поєднуються і за смаком, і за корисністю. Обидва продукти багаті на залізо, тож суп із яловичиною і гречкою, зварений у мультиварці, дуже корисний як для здорових людей, так і для тих, хто має якісь проблеми з анемією або захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Отже, не буду вас більше мучити, почнемо варити цей корисний і смачний суп.
Що нам знадобиться для супу з гречкою в мультиварці
- 500 грамів яловичини
- картопля середнього розміру — 5 штук
- 120 грамів гречки або один мультиварочний стаканчик
- одна морквина
- одна ріпчаста цибуля
- сіль і спеції за смаком
- кілька листочків лаврушки
- соняшникова олія 2-3 столові ложки
- води — 1,5-2 літри
Як зварити м’ясний суп із гречкою в мультиварці
Для тих, хто цінує класичні десерти, ми підготували чудовий рецепт: https://tvoyakishenka.shop/shokoladnij-brauni-z-vishneju-v-duhovci.html. Шоколадний брауні з вишнею — це символ затишку і комфорту. Його можна приготувати як для сімейного чаювання, так і для важливого заходу. Вишня додає брауні кислинку, яка ідеально балансує багатий смак шоколаду.
Насамперед займемося м’ясом. Для супу я взяла яловичину, але можна взяти і свинину, і курку. М’ясо промиємо і поріжемо кубиками поперек волокон.
Включаємо мультиварку в режим випічка на 40 хвилин і обсмажуємо яловичину на соняшниковій олії 30 хвилин.
Почистимо овочі. Дрібно наріжемо ріпчасту цибулю і натремо на крупній тертці морквину.
Обсмажуємо овочі з яловичиною решту 10 хвилин.
Почистимо та поріжемо кубиками картоплю.
Промиємо гречку.
Після сигналу закладаємо гречку з картоплею в мультиварку. Додаємо сіль, спеції та лавровий лист.
Заливаємо гарячою водою до бажаної густоти, у мене вийшло десь півтора-два літри.
Вмикаємо режим тушкування на дві години. За цей час і м’ясо дійде до кондиції, і гречка з картоплею не перетворяться на кашу, адже на цьому режимі немає активного кипіння. І більшість вітамінів збережуться в продуктах.
Після сигналу м’ясний суп із гречкою в мультиварці готовий! Розливаємо по тарілках, посипаємо зеленою цибулею і кличемо всіх до обіду! Смачного!
Приготований суп із гречкою в мультиварці будуть із задоволенням їсти і дорослі, і діти.
Related Posts:
Calendar
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 |