Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці
Тушкована картопля з м’ясом — страва, знайома всім нам із раннього дитинства. Можна приготувати її і на плиті, і в духовці, і в мікрохвильовці. Ну а я сьогодні розповім вам рецепт приготування тушкованої картоплі з м’ясом у мультиварці.
Особливо смачною та ніжною тушкована в мультиварці картопля виходить, якщо готувати її зі сметаною. Саме такий спосіб приготування цієї страви я й обрала.
Але тушкована в мультиварці картопля зі сметаною та м’ясом гарна не тільки своїм смаком. Тушкування — режим роботи мультиварки, що дає змогу зберегти в продуктах максимум вітамінів. Тож картопелька наша виходить не тільки смачною, а й дуже корисною! І до того ж у мультиварці вона не пригорає, а отже, не треба чатувати біля плити, щоб не пропустити цей неприємний момент і не зіпсувати страву.
Рецепт тушкованої картоплі з м’ясом у мультиварці
Якщо ви шукаєте легкий у приготуванні десерт, зверніть увагу на шоколадний бісквіт у мультиварці. Детальний рецепт можна знайти на https://ktosnami.icu/shokoladnij-biskvit-u-multivarci.html, де все описано просто та зрозуміло.
Що необхідно взяти для тушкування:
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 1 морквина
- 300-400 гр. свинини
- 4-5 шт. картоплі
- сметана
- сіль зі спеціями
Як тушкувати картоплю з м’ясом у мультиварці
Почистимо овочі. Цибулю шаткуємо півкільцями, а морквину ріжемо кружечками. Обсмажуємо до золотистого кольору хвилин 8 у режимі «випічка».
Свинину поріжемо шматочками, додаємо в каструльку, обсмажуємо ще хвилин 20.
Поки м’ясо готується в мультиварці, почистимо і поріжемо пластинками картоплю.
Після сигналу картоплю кладемо зверху і поливаємо сметаною.
Картоплю з м’ясом тушкуємо в мультиварці 60 хвилин у режимі «тушкування».
Після сигналу смачна, ароматна картопля з ніжним м’ясом у мультиварці готова! Смачного!