Як приготувати перці в мультиварці
Фаршировані перці — улюблена багатьма страва. Завдяки болгарському перцю вона багата на вітаміни, а м’ясний фарш робить страву дуже ситною і поживною. І ми отримуємо друге і гарнір в одному флаконі, вірніше, в одному перчику. Ну а приготувати перці з фаршем у мультиварці не просто, а дуже просто. Мабуть, це найлегша у приготуванні страва з усіх, які я робила у своїй диво-каструльці. Якщо, звісно, у вас є вже готовий фарш, і вам не треба прокручувати м’ясо через м’ясорубку.
А вийшли перчики дуже смачні, пальчики оближеш! М’які половинки перцю, що відмінно жуються і водночас прекрасно зберегли форму, і соковитий фарш, що просочився сиром, не залишили байдужими нікого в нашій родині!
Рецепт, до речі, можна й урізноманітнити. Наприклад, фарш можна перемішати з рисом, заздалегідь звареним до напівготовності, додати до нього, за смаком, різні прянощі, спеції, дрібно посічену (а краще пропущену через м’ясорубку) ріпчасту цибулю, роздавлений часник… Загалом, безмежний простір для вашої кулінарної фантазії! Ну а я цього разу обійшлася мінімально необхідним набором інгредієнтів.
Соус зі сметани та часнику — це ідеальне доповнення до будь-якої страви. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати цей соус, перейдіть за посиланням https://topitpoimyblog.top/sous-zi-smetani-i-chasniku-prostij-recept-dlja.html. Цей рецепт особливо привабливий тим, що він дуже простий у реалізації, але при цьому дає вражаючий результат. Соус зі сметани та часнику ідеально підходить для подачі з м’ясом, овочами або картоплею. Спробуйте цей рецепт, і він стане одним із ваших улюблених!
Що нам знадобиться для приготування фаршированих перців у мультиварці
- Болгарські перці бажано круглої форми — три штуки
- Готовий м’ясний фарш приблизно 300 грамів
- Твердий сир
Як приготувати фаршировані перці в мультиварці панасонік
Перчики промиємо, розріжемо навпіл і очистимо від насіння.
Фаршируємо половинки перців готовим фаршем.
Наливаємо на дно мультиварки трохи водички і поміщаємо туди фаршировані перці.
Зверху посипаємо їх натертим сиром.
Вмикаємо мультиварку панасонік у режим «випічка» на 40 хвилин і готуємо наші перчики з фаршем до сигналу. Після сигналу відкриваємо кришку. Фаршировані перці в мультиварці готові! Подаємо до столу. Смачного!
Вийшла дуже смачна, повноцінна друга страва. Спочатку хотіла готувати фаршировані перці в мультиварці в режимі тушкування, але на «випічці» виявилося швидше і легше.