Млинці фаршировані сиром
Здрастуйте! Сьогодні хочу поділитися рецептом дуже смачних млинців, фаршированих сиром. Готувати їх досить швидко і просто. Млинці з сиром виходять смачними та ніжними. Раджу перед подачею розігріти млинці в мікрохвильовці або духовці, щоб сир розплавився. За смаком у сирну начинку можна додати дрібно нарізану зелень петрушки або кропу. Якщо хочете приготувати більш ситний варіант млинців, то до сиру можна додати ковбасу, шинку, гриби або сьомгу.
Готові млинці з сиром можна подати зі сметаною або улюбленим соусом. Наприклад, із сирним або томатним. Рекомендую приготувати сирні млинці за цим рецептом, сподіваюся, що вони вам сподобаються.
Інгредієнти
- Молоко — 200 мілілітрів
- Яйце — 1 штука
- Цукор — 2 чайні ложки
- Сіль — щіпка
- Розпушувач — 0,5 чайної ложки
- Борошно — 120 грам
- Рослинна олія — 3 столові ложки
- Сир твердий — 150 грамів
Зрази в мультиварці – це страва, яка завжди викликає захоплення завдяки своєму смаку та аромату. Рецепт з детальним описом кроків можна знайти на https://koshkindomik.icu/jak-prigotuvati-zrazi-v-multivarci.html, де ви також знайдете поради щодо вибору начинки та спецій.
Як приготувати млинці, фаршировані сиром
1. Для початку необхідно молоко влити в глибоку миску, додати сіль і цукор. Ретельно все перемішати за допомогою вінчика або міксера.
2. Додати до молочної суміші розпушувач для тіста і влити збите виделкою яйце, влити олію, яка не має запаху. Усе ретельно перемішати до однорідного стану.
3. Поступово всипати просіяне борошно. Якщо тісто вийшло занадто рідке, можна додати ще трохи борошна. За консистенцією тісто має бути, як рідка сметана. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок у тісті.
4. Посмажити млинці з двох боків до рум’яного кольору на змащеній олією сковороді, остудити їх до теплого стану.
5. Сир натерти на крупній тертці. Замість твердого сиру можна використовувати напівтвердий сир. Головне, щоб він добре плавився.
6. На млинці розкласти сир і згорнути конвертиком. Також можна згорнути трубочкою. При подачі обов’язково розігріти, щоб сир розплавився.
Смачного!